Måndag - Lasagne på nötfärs, tomatsås, bechamelsås, mozzarella, muskotnöt och grana padano.
Tisdag - Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
Onsdag - Rödspätta med kokt potatis, remouladsås, dill och citron.
Torsdag - Rigatonipasta med hängmörad ryggbiff, vitlök, lök och svamp i krämig parmesansås.
Fredag - Grillad fläskfilé med rostad potatis och bearnaisesås.
Stående rätter hela veckan:
Schnitzel serveras med vitlökssmör, rostad potatis och bearnaisesås.
Svamprisotto med smör, vitt vin, svamp och grana padano.
Lasagne al forno på nötfärs, tomatsås, bechamelsås, mozzarella, muskotnöt och grana padano.
Caesarsallad med grillad kycklingfilé, gurka, tomat, rödlök, caesardressing, krutonger och grana padano. (Handskalade räkor +20kr)
Fräckas burgare 200g
Cheddarost, dijonnaise, salladsblad, gurka, tomat och rödlök. Serveras med pommes och aioli.
Grillad fläskfilé
Pommes, rödvinssky, trädgårdssallad & bearnaisesås.
Svamprisotto
Vitt vin, smör, svampconsommé, svamp & grana padano. (Går att få vegansk)