Måndag - Mustig köttgryta serveras med ris.
Tisdag - Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
Onsdag - Panerad rödspätta med kokt potatis, citron och remouladsås.
Torsdag - Rigatonipasta med hängmörad ryggbiff och svamp i parmesansås.
Fredag - Grillad kycklingfilé med ris, currysås och persilja.
Stående rätter hela veckan:
Schnitzel serveras med vitlökssmör, rostad potatis och bearnaisesås.
Svamprisotto med smör, vitt vin, svamp och grana padano.
Lasagne al forno på nötfärs, tomatsås, bechamelsås, muskotnöt och grana padano.
Caesarsallad med grillad kycklingfilé, gurka, tomat, rödlök, caesardressing, krutonger och grana padano. (Handskalade räkor +20kr)
Fräckas burgare 200g
Cheddarost, dijonnaise, salladsblad, gurka, tomat och rödlök. Serveras med pommes och aioli.
Grillad fläskfilé
Pommes, rödvinssky, trädgårdssallad & bearnaisesås.
Svamprisotto
Vitt vin, smör, svampconsommé, svamp & grana padano. (Går att få vegansk)